Max van den Burg

In 2001 studeerde Max van den Burg af aan de Toneelacademie Maastricht, waarna hij in verschillende theaterprodukties te zien was bij onder andere Els Inc. en Filmorkest Max Tak. In 2008 volgde de overstap naar het solo-cabaret en in datzelfde jaar won Max de Publieksprijs op het Camerettenfestival. Sindsdien tourt hij met zijn inmiddels vijfde soloprogramma door het land en is hij met grote regelmaat te zien in films en tv-series zoals New Kids Nitro, Brandnetels en Basilicum, Heer en Meester, Wat Als?, Rambam, Vakantie in eigen land, Bobby en de Geestenjagers en Michiel de Ruyter.

Janke Dekker

Na drie jaar studeren aan de Toneelacademie Maastricht studeerde Dekker na een overstap in 1988 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten in Amsterdam. In 1987 debuteerde zij nog tijdens haar studie met de titelrol in de musical Evita van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Nadien volgde een lange carriere in de musical, waarbij zij een voorliefde had voor de kleinere inhoudelijke musical. Zij presenteerde daarnaast tv-programma’s, speelde in tv-series en films en gaf zangles en dramalessen aan diverse scholen. Tevens schreef zij de liedteksten voor de musical Oorlogswinter, had zij de muzikale leiding voor de musical “Kruistocht in spijkerbroek” en regiseerde zij de muziektheaterproducties “Loverboy” en “Modelkind”.
In 2011 is Janke Dekker het nieuwe theaterproductie bedrijf Janke Dekker Producties gestart.
Janke Dekker Producties legt zich toe op het creëren van originele Nederlandse theaterproducties met een grote rol voor muziek in de breedste zin van het woord.
Verder heeft zij naast dit bedrijf de stichting “theaterproductiehuis Janke Dekker” en binnen deze stichting worden fondsen vergaard om bijzondere producties met een grote maatschappelijke betekenis op te starten.

Naast het productiebedrijf heeft zij zitting in de VVTP (Vereniging vrije theaterproducenten) en is zij als bestuurslid en stuurgroeplid respectievelijk betrokken bij de stichting FIERE VROUWEN en de MORES.online