Sepp Blatter

Paul R. Kooij

Paul R. Kooij werd in 1956 te Utrecht geboren. Via de Academie voor Expressie te Kampen kwam hij op de Arnhemse Toneelschool terecht. Daar studeerde hij in 1986 af. Sindsdien is hij met plezier werkzaam in het Nederlands Toneel landschap.

Naast Rotterdamse gezelschappen als Het Ro, Bonheur en Onafhankelijk Toneel, is Paul bij een keur van andere gezelschappen in dienst geweest. Van het Zuidelijk Toneel tot Het Noord Nederlands Toneel, in groot gemonteerde voorstellingen als Anne tot in klein intieme projecten als Comming of age voor bejaarden. Naast Toneel is Paul met enige regelmaat te zien in uiteenlopende TV en film projecten.

Corrine Blatter

Lot van Lunteren

Lot van Lunteren studeerde af in 2000 aan de Toneelschool in Amsterdam en was daarna acht jaar verbonden aan het Noord Nederlands Toneel. Daarna speelde ze bij verschillende toneelgezelschappen waaronder Het Zuidelijk Toneel. Als Sarah was ze te zien in de hoofdrol in ‘Haar Naam Was Sarah’ (Bos Theaterproducties), in ‘Ploegen’ (Theatergroep Suburbia) en momenteel bij hetzelfde gezelschap in ‘Winterbloemen’; in ‘Bloedverwanten’ (Kemna Theater/Senf Theaterpartners).

Op televisie speelde zij de rol van de jonge Juliana in de serie ‘Bernhard, Schavuit van Oranje’ (VPRO) en als Manon van Woerkom in de serie ‘De ontmaskering van de Vastgoedfraude’ (VPRO). Verder was Lot te zien in nieuwe series als ‘De Jacht’, ‘De Affaire’ en ‘Code M’.

Chuck Blazer

Cees Geel

Cees Geel Volgde de acteursopleiding aan de Toneelschool Amsterdam. Film Momenteel is Cees te zien in de komedie Familieweekend en komend najaar in de regiedebuut van Frank Lammers Of Ik Gek Ben.

Vorig jaar was Cees te zien zijn in de nieuwe misdaadthriller Schone Handen, gebaseerd op de gelijknamige misdaadroman van René Appel. Op het witte doek vertolkte Cees Geel eerder o.a. rollen in Viskom (korte film), Amsterdam, Mijn vader is een detective- The Battle, De Hel van ’63, Mijn vader is een detective- de wet van 3, Mijn vader is een detective, Zomerhitte, Alibi, De Scheepsjongen van Bontekoe, Sextet, Het Woeden der gehele wereld, Deuce Bigalow: European Gigolo, Vet Hard, Simon, 06/05, Oester van Namkee, De Zwarte Meteoor, Lef, Suzy Q en De trip van Teetje.

Bin Hamman

Mo Azaay

Mohammed Azaay studeerde in 2000 af aan de Toneelschool in Amsterdam. Sindsdien is hij werkzaam als freelance acteur en theatermaker bij verschillende theatergezelschappen, o.a. bij de Toneelschuur, Het Nationale Toneel en Toneelgroep Amsterdam. Hij was ook te zien in verschillende films en televisieseries. Films zoals Valentino, Wolflek en tv series zoals Deadline, Overspel, Lijn 32 en de geheimen van Barslet.

In 2003 richt hij samen met collega Karim El Geunnouni De Varkensfabriek op. Een gezelschap bestaande uit 2 acteurs die meerdere rollen voor hun rekening nemen. Ontstaan uit de behoefte om te experimenteren met verschillende vormen van theater, zoals fysiek, episch en cabaretesk, stuiten zij per toeval op een geheel eigen unieke speelstijl die gerust totaal theater genoemd mag worden. De Varkensfabriek maakte in totaal 5 voorstellingen en spelen succesvolle reeksen in Nederland, België en Curaçao. In 2012 wordt na bijna 10 jaar Varkensfabriek de stekker uitgetrokken en is de koek op. In de zomer van 2013 regisseert hij bij de Tolhuistuin in Amsterdam de succesvolle reeks The garden of Fools, een voorstelling met verschillende artiesten uit verschillende disciplines.

Momenteel speelt Mohammmed Azaay in de voorstelling Borgen van Het Noord Nederlands Toneel onder Regie van Ola Mafalaani voor uitverkochte zalen. De Voorstelling is geselecteerd voor het theaterfestival als één van de beste voorstellingen van het afgelopen seizoen.

Michel Platini

Peter Drost

Peter is al twintig jaar leider van theatergezelschap Beumer&Drost. Hij heeft talloze voorstellingen geschreven en gespeeld in binnen- en buitenland. Erik of het klein Insectenboek en Brandweermannen zijn voorstellingen die in meerdere talen werden gespeeld, tot ver buiten de landsgrenzen.

Laatste producties “Voor Eeuwig” en “Het Pauperparadijs” tekst en regie Tom de Ket. “Chuck & Charlene” Beumer&Drost regie Michael Helmerhorst. TV/Film Peter speelde in vele series en films. Recent werk “Smeris” (David de Maas,Officier van Justitie) en Icarus Project (NTR rol Rob Oudkerk, regie Remy van Heugten) , Baantjer, Grijpstra en de Gier, Overspel, Levenslied, Pettycoat en Flikken maastricht Stem Peter is ook een veelgevraagde stem en voiceover. Naast vele commercials, audioguides voor musea (bijv. Mauritshuis en Rembrandthuis) en het nasynchroniseren van films (familiefilm Paddington), is Peter, door het inspreken van veel BBC natuurdocumentaires, vooral bekend als de Nederlandse Attenborough.